Serveis

Muntatge i instal·lació d'Antenes de Tv

Per veure bé la TV, necessitem una bona instal·lació d'antena de tv, de res serveix tenir a les nostres mans el millor aparell de tv, amb les millors prestacions del moment, si el senyal amb la qual ha de funcionar es deficient, i cada cop que volem veure una pel·licula o un partit de futbol es converteix en un calvari, perquè el senyal es talla en el moment més inoportú i surt el repetitiu missatge (FALTA SENYAL D'ANTENA).


El disposar d'una instal·lació d'antena en perfectes condicions de funcionament ens permetrà evitar avaries intermitents. Avui dia amb els senyals d'emisió de tv digital tan per satèl·lit com per terrestre qualsevol mancança a l'instal·lació ens pot tirar per terra aquella plàcida tarda de diumenge o aquell vespre amb els amics.

Muntatge i instal·lació d'Antenes Parabòliques

Voleu rebre a la seva comunitat un gran nombre de canals de televisió espanyols i internacionals?

Podem ajudar-lo a aconseguir-ho mitjançant la instal.lació d'una antena parabòlica.

La recepció de senyals via satèl lit permet triar entre una gran quantitat de televisions i emissores de ràdio de diversos països i fer-ho, a més, en la llengua original. A més, amb aquesta estructura podrà també gaudir en tota la seva extensió de la TDT, la nova forma de veure la televisió a Espanya.

Tant si viu en una comunitat de veïns com si resideix en una casa unifamiliar, a Antenes Igualada estudiarem el seu cas i li dissenyarem una instal lació a mida i de primera qualitat perquè el seu televisor es converteixi en el veritable centre d'entreteniment de la seva llar.
I, com sempre, amb la garantia d'un servei postvenda i de manteniment de primera qualitat.Instal·lació de Càmeres de vigilància (CCTV)

En els sistemes tradicionals de CCTV o sistemes de circuit tancat es connecten vàries càmeres per mitjà d'un cable coaxial d'uns 75 ohms de forma tancada a multiplexors que alimenten vàries gravadores de vídeo en una habitació de control central. A través d'aquest sistema es poden mirar les imatges en temps real per mitjà de diversos monitors, d'un sol monitor amb un switch per a canviar la càmera desitjada, o de monitors capaços d'acceptar múltiples fonts de vídeo en finestres diferents.
Antenes Igualada té la solució per a la vigilància i captació d'imatges al seu habitage, negoci, etc..

Instal·lació i reparació de Porters electrònics


El porter electrònic és l'element que dóna seguretat a l'accés existent a les comunitats, torres unifamiliars, empreses, etc.

És un sistema de comunicació que pot estar compost d'un o d'un nombre il limitat d'usuaris.

És un element totalment autònom que permet l'accés i la intercomunicació de persones al recinte.Instal·lació i reparació de Videoporters automàtics

Els porters automàtics són freqüents en les vivendes. Constitueixen un element de seguretat per a evitar l'entrada de persones intrusses. A tal fi, estan compostos per un terminal de trucada que es col·loca en l'exterior de la vivenda i un altre d'apertura que s'instal·la a l'interior. D'aquesta manera, es pot conèixer la identitat de qui truca a la porta o, arara amb el videoporter automàtic podràs veure'l gràcies a la instal·lació d'una càmera de vídeo.